## MHAUS Board of Directors Zoom Meeting AGENDA Wednesday, April 28, 2021 Start Time: 9:00 am (Eastern Time)

9:00 - 9:10 am	10 mins	New Executive Director Introduction Linda Scholl joins us for 10 mins only	D Daugherty/J Tobin
9:10 – 9:15 am	5 mins	VOTE: Approval January 18, 2021 Meeting Minutes	
9:15 – 9:30 am	15 mins	Financial Status as of March 2021	D Daugherty/J Tobin
9:30 - 9:45 am	15 mins	Administrative Report	D Daugherty
9:45 - 10:15 am	30 mins	Education Committee Report	D Mashman/J Cahn
10:15 – 10:30 am	15 mins	BREAK	
10:30 - 11:00 am	30 mins	Investment Report	S Watt/D Daugherty
11:00 - 11:15 am	15 mins	Patient Liaison Committee Report	C Keller/T Roalef
11:15 - 11:45 am	30 mins	NMSIS/VA Data Search Report	S Caroff
11:45 am - 1:00 pm	75 mins	LUNCH BREAK	
1:00 - 1:30 am	30 mins	Health Scholars VR & Virtual MH Drill Check	D Daugherty
1:30 – 2:00 pm	30 mins	Projects Report	T Roalef
2:00 – 2:15 pm	15 mins	MH Incidence Study Update	D Mashman
2:15 – 2:45 pm	30 mins	Registry Report	A Gunnett
2:45 – 3:15 pm	30 mins	MH Hotline Committee Report	T Pinyavat
3:15 – 3:30 pm	15 mins	Open Discussion	
3:30 pm	MEETING ADJOURNS		